Ο χρόνος τελειώνει και η Haas πρέπει να αποφασίσει

Βρισκόμαστε στα μέσα μιας περίεργης σεζόν λόγω της πανδημίας και η ομάδα της Haas εμφανίζεται στην χειρότερη αγωνιστική κατάσταση από την ημέρα που εμφανίστηκε στις πίστες της formula1 το 2016.

Στην βαθμολογία του πρωταθλήματος των κατασκευαστών αυτή την χρονική στιγμή βρίσκεται μια θέση πριν το τέλος με μόλις ένα βαθμό και η απογοήτευση είναι μεγάλη.

Σε ρυθμό αγώνα όσο και σε κατατακτήριες δοκιμές είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η Williams τους έχει ξεπεράσει στους τελευταίους αγώνες βυθίζοντας τους σε αγωνιστική εσωστρέφεια.

Είναι προφανές ότι η ομάδα από το Kannapolis των H.Π.Α χρειάζεται ένα restart στην φάση που βρίσκεται. Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Guenther Steiner επιβάλλεται να πάρει δύσκολες αποφάσεις για την συνέχεια.

Μια από αυτές είναι και η σύνθεση των πιλότων για το επόμενο έτος.Δεν ξέρω πως μπορεί να παραμείνει ίδιο το line-up των Αμερικανών και το 2021.

Και εάν υποθέσουμε ότι ο Δανός Kevin Magnussen ίσως διατήρηση την θέση του αλλά με μεγάλη δυσκολία εντός της ομάδας, δεν ξέρω πως ο Romain Grosjean θα το καταφέρει μιας και βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση τα τελευταία χρόνια.

Ο Γάλλος πηγαίνοντας στην Haas είχε την ελπίδα ότι θα ήταν η κλειδαρότρυπα για να να διαβεί την πόρτα και να μπεί στην μεγάλη οικογένεια της Scuderia Ferrari.Δεν του έκατσε και κινδυνεύει άμεσα να μείνει εκτός formula1.

Πάνω κάτω όπως παραδέχτηκαν ούτε ένας,ούτε δύο αλλά δέκα πιλότοι τους απασχολούν για να πιλοτάρουν το μονοθέσιο από την επόμενη χρονιά.Ο Γάλλος προφανώς διανύει τις τελευταίες μέρες του στην ομάδα.

O χρόνος τελειώνει ώστε να παρθούν εκείνες οι αποφάσεις όπου θα βελτιώσουν αγωνιστικά την ομάδα και θα την ξανά κάνουν ανταγωνιστική εντός πίστας.Ο χρόνος θα δείξει εάν οι αποφάσεις που θα ληφθούν τώρα θα είναι σωστές ή λάθος.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter

F1RACINGNEWS