Μax Verstappen: ”Δεν αισθανόμουν καλά με το μονοθέσιο”

Ο Max Verstappen αποκάλυψε ότι ήταν “παντού” κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών για το Grand Prix της Αυστραλίας.

Ο Verstappen, ο οποίος κέρδισε τον τελευταίο αγώνα στη Σαουδική Αραβία, μπλόκαρε στην προτελευταία στροφή, όταν βρισκόταν καθ’ οδόν προς έναν καλό χρόνο στον πρώτο του ιπτάμενο γύρο στο Q3, πριν κάνει έναν γύρο αρκετά καλό για να είναι δεύτερος πίσω από τον Charles Leclerc.

Ο Leclerc τερμάτισε τρία δέκατα ταχύτερα από τον απερχόμενο παγκόσμιο πρωταθλητή και ερωτηθείς πώς αισθάνθηκε μετά την τελευταία του προσπάθεια, ο Verstappen απάντησε: “Όχι καλά. Δεν αισθανόμουν καλά στο μονοθέσιο όλο το Σαββατοκύριακο μέχρι στιγμής.

“Νομίζω ότι δεν υπήρξε ούτε ένας γύρος στον οποίο να αισθανόμουν σίγουρος, οπότε ήταν λίγο δύσκολο.

“Φυσικά, η δεύτερη θέση εξακολουθεί να είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν αισθάνομαι τόσο καλά ώστε να φτάσω στο όριο. Θα προσπαθήσουμε να το αναλύσουμε”

Η μάχη για την πρώτη θέση ήταν μια μάχη μεταξύ της Ferrari και της Red Bull μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, με τους Leclerc και Verstappen να κερδίζουν από έναν αγώνα.

Αναφερόμενος στις προοπτικές του αγώνα του, ο Verstappen πρόσθεσε: “Πιθανώς στον ρυθμό του αγώνα όλα σταθεροποιούνται λίγο.

“Αλλά για μένα, αυτό το Σαββατοκύριακο μέχρι στιγμής ήταν παντού. Φυσικά, είμαι χαρούμενος που είμαι δεύτερος, αλλά ως ομάδα θέλουμε περισσότερα”

Διαβάστε όλα τα νέα της F1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord,Twitter.….

F1RACINGNEWS