Μία συγνώμη στο Gasly δεν βλάπτει κύριε Ηorner και Marko

Μετά το συναρπαστικό Grand Prix της Μonza ο Pierre Gasly όχι απλά εκτόξευσαι τις μετοχές του στα ύψη αλλά έδειξε και πόσο άδικος ήταν ο παραγκονισμος του από την ομάδα της Redbull την περασμένη σεζόν.

Τρομερό restart o Γάλλος στην καριέρα του την τρέχουσα σεζόν και με την συγκεκριμένη επιτυχία κλείνει στόματα στην ομάδα των μεγάλων ταύρων ενώ παράλληλα βλέπω το βλέμμα του Dr Helmut Marko χαμηλωμένο.

Εκμεταλεύτηκε στο έπακρο το όπλο που του έδωσε η ομάδα του,με καλό μονοθέσιο,με σωστή στρατηγική και με τις δικές του δυνάμεις αφού κράτησε πίσω του με νύχια και με δόντια τον Carlos Sainz.

Εμείς το είχαμε τονίσει πριν την αρχή του τριημέρου ότι η ιταλική ομάδα θα εμφανιστεί αρκετά δυνατή και δικαιωθήκαμε καθώς την δεδομένη χρονική στιγμή έχει ανοδική πορεία ενώ ταυτόχρονα έχει αρκετή ρέντα κάτι το οποίο στον αθλητισμό παίζει τεράστιο ρόλο.

Τρέλανε κόσμο ο Γάλλος με την νίκη του,ο οποίος χάρισε στην Honda μια μοναδική πρώτη θέση στο ναό της ταχύτητας με ότι συνεπάγεται με αυτό και από δώ και στο εξής βάζει πλώρη ώστε να ανέβει και άλλο στην βαθμολογία του πρωταθλήματος

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

F1RACINGNEWS