Η συσπείρωση επιβάλλεται στην Ferrari

Με την νέα σεζόν να ξεκινά τους επόμενους μήνες συμπληρώνονται 14 χρόνια από τον τελευταίο τίτλο οδηγών που κατέκτησαν οι κόκκινοι.

Τα χρόνια περνούν παγκόσμιοι πρωταθλητές έρχονται και φεύγουν αλλά οι καμπάνες στον Μαρανέλο δεν χτυπούν με αποτέλεσμα η γκρίνια χρόνο με τον χρόνο να αυξάνεται.

Ο ιταλικός και διεθνής τύπος κεντάνε πάνω στην κακή εικόνα της ομάδας τον τελευταίο χρόνο με αποτέλεσμα η πίεση πλέον να γίνεται ασφυκτική σε μηχανικούς,στελέχη και πιλότους…

Ένα μόνο πρέπει να κάνουν στο στρατόπεδο τους οι κόκκινοι ώστε να προχωρήσουν και να αποκτήσουν ανταγωνιστική ταυτότητα.

Να βάλουν το κεφάλι κάτω,να δουλέψουν,να βρουν καινοτομίες πάνω στο μονοθέσιο και το κυριότερο να συσπειρώθουν ως ομάδα και ως οργανισμός κάτι που λείπει από τα χρόνια της τριπλέτας Todt,Brawn,Schumacher.

Δεν νομίζω ότι διαφωνεί κάνεις σε αυτό το κομμάτι διότι τόσο στα χρόνια όπου βρισκόταν ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής Fernando Alonso όσο και ο τετράκις Sebastián Vettel δεν υπήρχε αυτό που λέμε στεγανά αποδυτήρια.

Πέρυσι όλοι θυμόμαστε τι έγινε με τον Vettel και την διοίκηση της ιστορικής ομάδας όσο και το 2018 που λίγα λεπτά πριν την εκκίνηση του Ιταλικού Grand Prix ο Raikkonen έμαθε άκομψα ότι αποχωρεί από την ομάδα…

Τα αποδυτήρια για να χρησιμοποιήσω ποδοσφαιρικό όρο όπως τόνισα και παραπάνω δεν είναι στεγανά και επιβάλλεται άμεσα συσπείρωση από όλους και διαφορετική προσέγγιση στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Το πρόβλημα το βλέπουν όλοι αλλά λύση δεν έρχεται.Όλοι πρέπει να συμβάλουν για το καλό της ομάδας.

Ο χρόνος θα δείξει αν τελικά μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση…

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

F1RACINGNEWS