Ο γύρος της πίστας με το ποδήλατο για την Ferrari πάντα πάει εξαιρετικά.

Όπως κάθε Πέμπτη έτσι και σήμερα στην πίστα του Sochi αυτή τη φορά στη Ρωσία όπου θα έχουμε αγωνιστική δράση το επόμενο τριήμερο οι πιλότοι της Ferrari έκαναν την καθιερωμένη βόλτα με το ποδήλατο.

Ο γύρος της πίστας με τις δύο ρόδες πάντα πάει εξαιρετικά πριν την έναρξη της αγωνιστικής δράσης αλλά με τις τέσσερις ρόδες τι γίνεται;

Ο Charles Leclerc στάθηκε στην στροφή τρία της πίστας και τόνισε ότι είναι μια από τις αγαπημένες του σε ολόκληρο το καλεντάρι του πρωταθλήματος.

Από την άλλη ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastián Vettel έδειξε ευδιάθετος και επισήμανε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ας μην τρέφουμε αυταπάτες.Τα έχουμε ξαναπεί,τα έχουμε γράψει ότι η ιστορική ομάδα θέλει να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται η χειρότερη σεζόν των τελευταίων τριάντα ετών για την ίδια.

Αν καταφέρουν να βρεθούν στις παρυφές της δεκάδας θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα για αυτούς τηρουμένων των αναλογιών.

Ας μην ξεχνάμε ότι χρειάζονται βαθμούς καθώς κινδυνεύουν να χάσουν θέση και από την Alpha Tauri γιατί προς τα πάνω η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει αγώνα με τον αγώνα.

Στις ελεύθερες δοκιμές θα έχουμε μια πρώτη ένδειξη για το που θα πάνε οι κόκκινοι μέσα στο τριήμερο αλλά δύσκολα θεωρώ ότι θα αλλάξει κάτι πάρα κάποιες αναβαθμίσεις που έκαναν στο μονοθέσιο.

Ο εορτασμός των χιλίων Grand Prix στο Mugello κάπως μετρίασε την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας αλλά εδώ η κριτική θα είναι ακόμα πιο σκληρή.

Για το καλό του σπορ μακάρι η Ferrari να μας διαψεύσει την Κυριακή και να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα…

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter

F1RACINGNEWS