Ευτυχώς για την Ferrari το τριήμερο στην Monza θα είναι χωρίς κόσμο

Δυστηχώς όσο και εάν είναι στενάχωρο αλλά ταυτόχρονα οξύμωρο,η ιταλική ομάδα νιώθει ανακουφισμένη που δεν θα βρίσκεται κόσμος στις κερκίδες στην Μοnza αυτό το αγωνιστικό τριήμερο που έρχεται,καθότι οι αντιδράσεις θα ήταν έντονες και το πρόβλημα θα διογκωνόταν ακόμα περισσότερο.

Φανταστείτε τα κόκκινα μονοθέσια το Σάββατο στις κατατακτήριες δοκιμές να παλεύουν να μπούν στο Q2 και να κάθεται ο Mattias Binotto απέναντι απο την κεντρική κερκίδα όπου μαζεύονται όλοι οι οργανωμένοι φίλοι της Scuderia από όλο το κόσμο.

Οι αποδοκιμασίες και τα αρνητικά σχόλια θα έπεφταν βροχή και κατά την γνώμη μου μονάχα ο Leclerc μπορεί να την γλίτωνε καθώς έφερε την νίκη πέρυσι μέσα στο σπίτι της Ferrari και είναι το μοναδικό σημείο αναφοράς από το κόσμο ώστε να πιαστεί από κάπου για να ελπίζει για την συνέχεια.

Tifosi

Στο ναό της ταχύτητας όπως δειχνούν τα πράγματα τα κόκκινα μονοθέσια θα έχουν και πάλι την ίδια δυναμική όπως στο Spa.Δύσκολα θα αλλάξουν τα δεδομένα καθώς η τελική ταχύτητα και η δύναμη της μονάδας ισχύος του κινητήρα θα εκθέσουν εκ νέου τους ιταλούς μηχανικούς.

Είναι κρίμα για τους tifosi να βλέπουν αυτή την ιστορική ομάδα να έχει αρχίσει την αγωνιστική κατρακύλα χωρίς σταματημό,χωρίς καμία ελπίδα ώστε να αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος της χρονιάς οπού σίγουρα θα έχουν τα χειρότερα αποτελέσματα της τελευταίας εικοσαετίας όπως προβλέπουν όλοι όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

F1RACINGNEWS