Ενός κακού μύρια έπονται για τον Vettel

Η εικόνα που παρουσιάζει ο Sebastian Vettel τον τελευταίο καιρό σε συνδιασμό πάντα με το κάκιστο μονοθέσιο που οδηγεί τον έχουν κυριολεκτικά φέρει στα χαμηλά πατώματα της κατάταξης.

Το ερώτημα που γεννάται πλέον είναι εάν το 2020 θα είναι η χειρότερη χρόνια από άποψη βαθμών και απόδοσης στην καριέρα του, κάτι που θα σημάνει και την μη επιλογή του από την Aston Martin.Θα πούν κάποιοι θα παίξει αυτό ρόλο;

Μα φυσικά και θα παίξει καθώς μία μεταγραφή ολοκληρώνεται όταν ειδικά το τελευταίο έτος δείχνεις ότι μπορείς να παραμείνεις σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο.

Θυμάμαι το ξεκίνημα του,το 2015 που βρισκόταν ψυχολογικά στο ζενίθ και ας μην πήρε πρωτάθλημα αλλά γούσταρε το περιβάλλον εκείνης της περιόδου πιο πολύ και από τα χρόνια στην Redbull.

Στο ναδίρ τώρα από όλες τις παραμέτρους και το χειρότερο για τον Γερμανό είναι ότι θα αποχωρήσει από το Μαρανελο όχι και με τις καλύτερες εντυπώσεις και αυτό θα μείνει μελανό σημείο στην πολύχρονη καριέρα του.

Η τράπουλα έχει πολλά χαρτιά αλλά για να τραβήξεις το δέκα το καλό πρέπει να έχεις τύχη και ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τον τελευταίο χρόνο ψάχνει να βρει ποιος τον γκαντέμιασε.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

F1RACINGNEWS