Ελπιδοφόρα η εικόνα της Williams στα ελεύθερα δοκιμαστικά

Στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής που πραγματοποιήθηκαν χθες στην πίστα του Sochi και οι δύο Williams τα πήγαν αρκετά καλά.

Ειδικά στο δεύτερο σκέλος των δοκιμαστικών η ευχάριστη έκπληξη ήταν ο Nicholas Latifi ο οποίος βρέθηκε στη δέκατηπέμπτη θέση της κατάταξης.

Ο Καναδός βρέθηκε ακριβώς πάνω από τον teammate του μόλις για δώδεκα χιλιοστά του δευτερολέπτου στο free practice 2 παρόλο που έχασε αρκετό μέρος από την πρώτη περίοδο των δοκιμών μετά από έξοδο που είχε.

Από την στιγμή που βρίσκει και ο Καναδός ρυθμό με την FW43 ενώ ταυτόχρονα αφήνει πίσω σε χρόνους τις δύο Haas,μονάχα ως βήμα προς τα εμπρός μπορεί να χαρακτηριστεί η συγκεκριμένη επίδοση.

Ο George Russell παραπονέθηκε αρκετές φορές για κραδασμούς αλλά θεωρώ ότι στις κατατακτήριες θα παλέψει στο όριο για μια θέση στο Q2.

Δυστυχώς για τον Βρετανό την τελευταία φορά στο Mugello χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για να μπει στην δεκάδα αλλά μέχρι το τέλος της σεζόν θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα που έχει για να το πραγματοποιήσει.

Για να δούμε αύριο στον αγώνα θα βρει τον ρυθμό ώστε να ξεκλειδώσει την δύναμη του μονοθεσίου του και να βρεθεί επιτέλους μέσα στους βαθμούς.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter

F1RACINGNEWS