Ελπίζει να βάλει και τα δύο μονοθέσια στην δεκάδα η McLaren

Σαφώς η ομάδα που περίμενα να πάει καλύτερα τις τελευταίες δύο μέρες με βάση την εικόνα που μου έβγαλε την προηγούμενη βδομάδα στην Monza είναι η McLaren.

Από την Παρασκευή είχαν διαρκώς ζητήματα με το στήσιμο του μονοθεσίου και επιπλέον σε ταχύτητα φάνηκαν να υστερούν από όλες τις μεσαίες ομάδες.

Η έξοδος του Lando Norris στο δεύτερο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής ήρθε να επιβεβαιώσει ότι ο Βρετανός δεν αισθανόταν άνετα μέσα στο μονοθέσιο του στο Mugello.

Στις κατατακτήριες δοκιμές περιορίστηκαν στην ένατη θέση του Carlos Sainz και στην ενδέκατη του Lando Norris.Ο Βρετανός έχει ένα πλεονέκτημα να παίξει με την στρατηγική αφού του δίνεται η ευκαιρία από την θέση που ξεκινά να το πράξει.

Η soft γόμα με πολύ καύσιμο δεν ξέρω πόσους γύρους μπορεί να αντέξει μετά την εκκίνηση του Ισπανού.Όπως και να έχει η βρετανική ομάδα θέλει και τα δύο μονοθέσια στην δεκάδα.

Οι βαθμοί θα είναι πολύτιμοι καθώς δεν θέλει να χάσει το προβάδισμα για την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών που χαρίζει αρκετά παραπάνω χρήματα και φυσικά ανεβασμένο πρεστίζ στο τέλος της σεζόν.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

F1RACINGNEWS