Για τους αγώνες που δεν έχουν ενδιαφέρον δεν φταίει ο Hamilton

Την προηγούμενη Κυριακή στην Monza παρακολουθήσαμε έναν ανετρεπτικό αγώνα,με σασπένς,προσπεράσεις και ένα βάθρο εντελώς πρωτόγνωρο.Αν όμως δεν είχε φάει την ποινή,ο Hamilton θα κέρδιζε και πάλι με τον ρυθμό που είχε.

Ο γερό Enzo κάποτε είχε πει την μεγάλη αλήθεια πως για να γίνεις πρωταθλητής χρειάζεσαι το καλύτερο αυτοκίνητο και τον καλύτερο οδηγό μαζί.Αυτή την στιγμή στις πίστες της Formula1 αυτό συμβαίνει.

Ο Hamilton δεν φταίει που έχει στα χέρια του τo κορυφαίο μονοθέσιο στο grid και ταυτόχρονα το οδηγεί μοναδικά.Αυτός ευθύνεται επειδή σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο και οι αγώνες έγιναν τα τελευταία χρόνια βαρετοί;Επειδή είναι ο καλύτερος;

Το οδηγικό μεγαλείο του Βρετανού είναι ότι σε κάθε αγώνα βρίσκει το κίνητρο για να πάει ακόμα πιο γρήγορα και να βελτιώσει τις ικανοτητές του ακόμα περισσότερο.Όπως και στο επόμενο τριήμερο στο Mugello εκεί όπου δεν έχει ξαναγίνει αγώνας ποτέ.Θέλει την νίκη όσο τίποτε για να γραφτεί το ονομά του στην ιστορία της συγκεκριμένης πίστας.

Τρέχει από ένστικτο,τρέχει ξεπερνώντας τον ευατό του σε κατακτηρίες ξανά και ξανά,τρέχει για τα ρεκόρ,τον αθλητικό εγωισμό του,την πατρίδα του και έχωντας διάρκεια στο χρόνο χωρίς να χάσει ούτε μια μέρα από την απόδοση του.Τρομερό επίτευγμα από έναν άνθρωπο που κερδίζει έστω ένα αγώνα απο το 2007.

Δεν ευθύνεται ο Lewis για τους βαρετούς αγώνες αλλά οι κανονισμοί του σπορ.Εάν αλλάξουν πάλι ο Hamilton θα είναι ο πρώτος που θα βρίσκεται εκεί για την νίκη.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

F1RACINGNEWS