Αρχίζουν να τον ζώνουν τα φίδια τον Kvyat

Δεν είναι μονάχα η νίκη του Pierre Gasly την προηγούμενη βδομάδα στην Monza που έδωσε ακόμα ένα βαθμό εμπιστοσύνης στον Γάλλο απέναντι στο Daniil Kvyat αλλά η συνολική απόδοση και των δύο σε όλη την σεζόν που φέρνει τον δεύτερο σε δύσκολη θέση.

O Ρώσος χάνει και στις κατατακτήριες και στον αγώνα έναντι του teammate του και από ότι φαίνεται στον ορίζοντα η κατάσταση δεν μπορεί να γυρίσει τούμπα.Ο Γάλλος πιο ταλέντο,πιο φινετσάτο και στρωτό οδηγικό στυλ και όχι άγαρμπο πιλοτάρισμα.

Εξάλλου η ρωσική σχολή με τον Petrov και τον Kvyat την τελευταία δεκαετία μαθεύτηκε στις πίστες της formula1 ενώ η γαλλική είναι μια από τις μεγαλύτερες διαχρονικά στο χώρο.

Δεν ξέρω πιο τρικ θα βρεί ο πιλότος της Alpha Tauri να βρεθεί μπροστά από τον Γάλλο τώρα που είναι καβάλα στο άλογο.Την ευκαιρία του πάντως την ξαναπήρε από τον Dr Helmut Marko και επέστρεψε στις πίστες.

Δεν νομίζω όμως ότι την αξιοποίησε όπως θα έπρεπε ή ίσως έπεσε στην λάθος εποχή που χαρακτηρίζεται μέσα από κύκλους της Ιταλικής ομάδας ως τυφώνας Pierre.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

F1RACINGNEWS