Αισιοδοξία στις τάξεις της Renault

Οι ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής ανήκουν πλέον στο παρελθόν και στην Renault επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία μετά την καλή εμφάνιση και των δυο πιλότων της εντός πίστας.


Ο Daniel Ricciardo μπορεί να εγκατέλειψε στα τελευταία είκοσι λεπτά του free practice 2 με πρόβλημα στα υδραυλικά του κινητήρα του αλλά η επίδοση που πέτυχε στην δευτερη θέση της κατάταξης με μόλις πενήντα χιλιοστά απο τον πρώτο Verstappen αποτελεί την καλύτερη για φέτος.

Πολύ καλός και ο Esteban Ocon αφού πλασαρίστηκε και αυτός εντός δεκάδας,στην όγδοη θέση συγκεκριμένα με μόλις μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Ολλανδό της Redbull.

Aν αναλογιστεί κανείς οτι μιλάμε για μια πίστα των εφτά χιλιομέτρων και με τον γαλλικό κολοσσό να είναι τόσο κοντά σε χρόνο ενώ παράλληλα να φιγουράρει μια RS20 στη δεύτερη θέση μονάχα ως άλμα προόδου μπορεί να χαρακτηριστεί.

Μήπως ήρθε η ώρα ο Αυστραλός να ξαναβρεθεί στο βάθρο μετά από καιρό;Το πρώτο βήμα επιβάλλεται να γίνει αύριο με μια καλή θέση στη σχάρα της εκκίνησης και την Κυριακή το κίτρινο μονοθέσιο δείχνει ικανό για μεγάλα πράγματα.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

F1RACINGNEWS