Έχει και άλλα να δώσει σε απόδοση ή ταβάνωσε η Alpha Tauri;

H Alpha Tauri σε σχέση με την περσινή σεζόν είναι ξεκάθαρα μια από τις ομάδες που έχει κάνει τα περισσότερα βήματα ή καλύτερα άλματα για να το θέσουμε πιο σωστά προς την θετική κατεύθυνση.

Την περσινή σεζόν σε είκοσι ένα αγώνες τερμάτισε στην έκτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών με ογδόντα πέντε βαθμούς ενώ αντίστοιχα φέτος έχει πενήντα τρεις στους πρώτους εννέα αγώνες.

Δεν είναι μονάχα η νίκη στην Monza αλλά η συνολική εικόνα του μονοθεσίου μέσα στο 2020 όπου αεροδυναμικά φαίνεται αρκετά καλό και σε συνδιασμό με την ισχύ του κινητήρα της Honda,οι Ιταλοί έχουν φτιάξει ένα δυνατό πακέτο.

Τώρα που βρισκόμαστε στα μέσα του πρωταθλήματος ένα ερώτημα γεννάται γύρω από την Alpha Tauri.Μέχρι εδώ μπορούσε να αποδώσει και στρέφει την προσοχή της για το επόμενο πρωτάθλημα ή θα συνεχίζει να φέρνει αναβαθμίσεις άρα να ρίξει χρήμα ώστε να δώσει επιπλέον δυναμική στο μονοθέσιο;

O Pierre Gasly είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος με διαρκείς ανοδική πορεία και δείχνει στα χέρια του ότι το ιταλικό μονοθέσιο λειτουργεί εξαιρετικά.

Από την άλλη μεριά ο Daniil Kvyat στον τελευταίο αγώνα στο Mugello ήταν αρκετά καλός αλλά ακόμα χρίζει η απόδοση του βελτίωση και κυρίως σταθερότητα.

Το γεγονός πάντως ότι η κάποτε η συγκεκριμένη ομάδα ήταν η Minardi,ουραγός στο grid που πάλευε να πιάσει το 107% του χρόνου στις κατατακτήριες για να τρέξει στον αγώνα και τώρα έχει γίνει το πιο γρήγορα ιταλικό μονοθέσιο λέει πολλά.

Για να δούμε από δώ και πέρα η Alpha Tauri θα μπορέσει να κρατήσει εκείνα τα δεδομένα που την έφτασαν μέχρι εδώ και να προσπαθήσει μέχρι τέλους να ανέβει και άλλο βαθμολογικά;

Κάτι ψιθύρους ακούω στα pits ότι θέλουν να βάλουν σε βαθμούς την Scuderia Ferrari από κάτω.Λέτε;

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter

F1RACINGNEWS