Έτοιμος για την πρόκληση στην πίστα της Μοnza o Russell

Το αγωνιστικό τριήμερο στην θρυλική πίστα της Μοnza ξεκινά και πάρα τις ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της Williams F1 team,ο George Russell δηλώνει έτοιμος για την πρόκληση.

Σαφώς η ανακοίνωση της αποχώρησης της Claire Williams από την ομάδα,αλλά και κάθε μέλους της οικογένειας έπειτα από την αγορά της Williams F1 από την Dorilton Capital μετά τo πέρας του Ιταλικού Grand Prix επισκιάζει τα πάντα γύρω από τα paddocks.

Ήδη ο Βρετανός με δηλώσεις που έκανε ευχαρίστησε τον Sir Frank και την κόρη του που του έδωσαν την ευκαιρία να οδηγήσει για την ιστορική ομάδα που ανέδειξε ταλέντα,πρωταθλητές και βρίσκεται στην formula1 από το 1977.

Ο Russell με τα καινούργια χρώματα στο κράνος του που δηλώνουν και με το παραπάνω την αγάπη του προς την Ιταλία θέλει επιτέλους να βρεθεί όχι μονάχα στο Q2 των κατατακτήριων δοκιμών αλλά και εντός βαθμών που θα τον δώσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Η χάραξη της πίστας θέλει μονοθέσια με δυνατό κινητήρα και εξαιρετικό κράτημα στις κλειστές στροφές ώστε να δώσουν κατά την έξοδο την μεγαλύτερη τελική ταχύτητα και μέχρι στιγμής η Williams δεν υστερεί σε αυτό τον τομέα την τρέχουσα σεζόν.

Δεν ξέρω εάν τελικά η συνύπαρξη με τον Latifi του κάνει καλό ή κακό στην αγωνιστική του εικόνα,καθώς ο teammate του δεν μπορεί να τον πιέσει ούτε σε ρυθμό αγώνα ούτε σε έναν απόλυτο γύρο και επομένως δεν μπορεί να υπάρξει επαρκές μέτρο σύγκρισης.

Για να δούμε θα χαμογελάσει επιτέλους μετά το τέλος ενός αγώνα ο πιο ταλαντούχος οδηγός του grid…

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

F1RACINGNEWS